הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות כרוב קצוץ
2 בצלים בינוניים
2 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל
250 גרם איטריות בינוניות
4 כוסות מים
3 כפות שמן
אופן ההכנה
לקצוץ את הבצל ולאדות בשמן עד להזהבה.
להוסיף כרוב קצוץ ולאדות על אש נמוכה ללא מים עד להתרככות.
לבחוש את הכרוב מספר פעמים.
אם הכרוב יבש מאד, להוסיף 1 כף מים.
להוסיף כפית מלח ולבשל עד שהכרוב רק והמים התאדו.
להרתיח מים עם כפית מלח ולבשל את האיטריות עד רך. לסנן ולשטוף.
לשמן פיירקס, לרפד בשכבת איטריות ושכבת כרוב.
לאפות בתנור חם כ-15 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון