הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבוש גדול חתוך לקוביות
½ ק"ג צלעות אווז
1 כוס יין אדום מתוק
2 כפות ליקר תפוזים
2 טבעות אננס מיובש חתוכות לרבעים
חופן גזר גמדי קפוא
½ בצל גדול פרוס דק
2 שיני שום קצוצות
1 ס"מ זנגביל קלוף וקצוץ
2 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
בסיר גדול ורחב מחממים את השמן. מטגנים קלות את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום והזנגביל ומערבבים כחצי דקה. מוסיפים את צלעות האווז וסוגרים היטב מכל הכיוונים. מוסיפים את החבושים ומערבבים היטב כחצי דקה. מוסיפים את היין, הליקר, האננס והגזר הגמדי. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר. מבשלים כך כעשרים דקות עד שהצלעות והחבושים מתרככים.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון