חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלעות אווז בחבושים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלעות אווז בחבושים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבוש גדול חתוך לקוביות
½ ק"ג צלעות אווז
1 כוס יין אדום מתוק
2 כפות ליקר תפוזים
2 טבעות אננס מיובש חתוכות לרבעים
חופן גזר גמדי קפוא
½ בצל גדול פרוס דק
2 שיני שום קצוצות
1 ס"מ זנגביל קלוף וקצוץ
2 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
בסיר גדול ורחב מחממים את השמן. מטגנים קלות את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום והזנגביל ומערבבים כחצי דקה. מוסיפים את צלעות האווז וסוגרים היטב מכל הכיוונים. מוסיפים את החבושים ומערבבים היטב כחצי דקה. מוסיפים את היין, הליקר, האננס והגזר הגמדי. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר. מבשלים כך כעשרים דקות עד שהצלעות והחבושים מתרככים.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון