חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפו"א ופטריות מוקרמים ברוטב שמנת ופרמזן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפ"א ופטריות מוקרמים בשמנת ופרמזן, אי אפשר שלא לאהוב.
תפו"א ופטריות מוקרמים ברוטב שמנת ופרמזן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפ"א ופטריות מוקרמים בשמנת ופרמזן, אי אפשר שלא לאהוב.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפ"א בינוניים קלופים וחתוכים לעיגולים
מיכל וחצי שמנת לבישול (זאת עם הציור של הפטרייה והברוקולי)
חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת.
פטריות שמפניון מקופסאת שימורים אחת, רצוי לטגן מעט לפני
מלח, פלפל לפי הטעם כמו כן צ'ילי
חצי כפית אגוז מוסקט מגורד
אפשרי להוסיף קרם פרש לסמיכות למרות שהפרמזן עושה היטב את העבודה
אופן ההכנה
לערבב את השמנת עם הפרמזן והתבלינים.
להניח בקערת פיירקס שכבה אחת של תפ"א ועליה לצקת את השמנת שערבבנו (עם או בלי קרם פרש).לפזר את הפטריות המטוגנות על תפ"א לפי הטעם.
ושוב להניח שכבה תפ"א ואז שמנת וחוזר חלילה עד שנגמרים לכם תפ"א.
רצוי להשאיר מעט שמנת כדי לצקת אותה על השכבה העליונה של תפ"א.
אחרי שסיימתם/ן להניח הכל בתבנית גרדו מעל מעט פרמזן כדי שיקרים היטב.
כסו בנייר כסף .
הכניסו לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 45 דק'
הזמנים משתנים מתנור לתנור רצוי לנעוץ מזלג באמצע האפייה ולהעריך כמה זמן נותר.
בתאבון!!!!
מגיש: קרןנ
מקור: קרן
שתף את המתכון