חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לאפה דרוזית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סוג של לאפה ענקית המכינים על כלי חצי עיגול שמונח על מדורה וממלים בשמן זית וזעתר
לאפה דרוזית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סוג של לאפה ענקית המכינים על כלי חצי עיגול שמונח על מדורה וממלים בשמן זית וזעתר
הוראות הכנה
מרכיבים
קמח לבן רגיל קורט מלח כף שמן זית 2 כסות מיים
אופן ההכנה
מכינים בצק מכל החומרים הנ"ל ונותנים לו לנוח כ רבע שעה בינתיים מחממים טבון דרוזי
על מדורה שופכים עליו טיפת מים כדי שיתחמם ומחלקים את הצק לעיגולים קטנים שאותם פורסים כדי שיהיו כמומ פיתות ענקיות ושמים על הטבון
בתאבון
מגיש:
מקור: טוב
שתף את המתכון