חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סינטה לבן עם חצילים ברוטב סצ'ואן חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סינטה לבן עם חצילים ברוטב סצ'ואן חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל חתוך ל"אצבעות" בעובי 1 ס"מ (עם הקליפה)
חצי ק"ג סינטה לבן פרוס לפרוסות דקות
5 כפות רוטב סויה
1 כף ברנדי
פלפל שחור טחון טרי
שמן לטיגון עמוק
2 כפות שמן
1 שן שום קצוצה
1 כפית זנגביל קצוץ
מעט רסק פלפל חריף
2 בצלים ירוקים חתוכים לגודל של 5 ס"מ
1 כף דבש
2 כפות יין לבן יבש
1 כף חומץ
1 כפית סוכר
מלח
פלפל לבן
אופן ההכנה
מערבבים בקערה 2 כפות רוטב סויה, ברנדי ופלפל שחור טחון טרי ומשרים בנוזלים את הבשר למספר שעות.
מטגנים את החצילים בשמן עמוק עד להזהבה, מוציאים, מסננים ומייבשים על נייר סופג.
מחממים במחבת גדולה ורחבה 2 כפות שמן. מטגנים קלות את השום, הזנגביל, רסק הפלפלים והבצל הירוק כדקה. מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב כשלוש דקות. מוסיפים את החצילים המטוגנים והדבש ומערבבים היטב. מוסיפים את יתרת הסויה, היין הלבן, החומץ והסוכר. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל לבן.
מגישים מייד.
מגיש: dylam
מקור: מבוסס באופן חופשי על מתכון של ישראל אהרוני מתוך ארוחות ערוכות
שתף את המתכון