הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
1/3 1 כוס סוכר
2 אבקת אפיה
1 אבקת וניל
3/4 כוס שמן
1/2 קג' סולת דק
1/2 כוס מים
שקדים קלופים שלמים לקישוט
סירופ מ-1 כוס סוכר 1/3 2 כוסות מים ומיץ לימון
אופן ההכנה
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב. את החלמונים לערבב עם שאר החומרים את הסולת רק בסוף להוסיף את העיסה לחבונים ולצקת לתבנית מרובעת לנעוץ שקדים במרחק של 4 סמ' ולאפות בחום בינוני כ-50 דקות,
בינתיים לבשל את הסירופ לסירופ דליל ולצנן. כ-5 דקות לפני סוף האפיה יש לצקת את הסירופ על העוגה לחתוך למעויינים ולהמשיך לאפות כ-7 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון