הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח מרמולייט
1/2 כוס קמח חומוס
1/3 כוס קמח סויה או קמח אורז
2 כפות שמרים של שמרית
3 כפות סוכר חום (רצוי דמררה)
3/4 כפית קסנטן גאם
1 כפית מלח
1 ביצה
1/2 כוס שמן
2 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
1. מערבבים היטב את כל החומרים היבשים.
2. מוסיפים שמן, מים פושרים וביצה, ומערבבים.
3. מניחים ניר פרגמנט על תבנית אפייה. בעזרת כף מניחים עיגול בצק על הניר ומשטחים אותו. חשוב להקפיד שהעיגולים לא יהיו גדולים מדי או קטנים מדי.
4. מניחים לתפוח במשך כ-¾ שעה.
5. אופים בחום גבוה (200-180 מעלות) במשך כ-25 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון