חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה ביתית מושקעת על בסיס קמח מלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הוא לפיצה כשרה, בניגוד למה שהתמונה מראה (אנחנו אוהבים עם נקניק).
פיצה ביתית מושקעת על בסיס קמח מלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הוא לפיצה כשרה, בניגוד למה שהתמונה מראה (אנחנו אוהבים עם נקניק).
הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס קמח מלא
½ כוס קמח שיפון
½1 כפות קמח לבן
40 גרם שמרים יבשים
1 כפית סוכר
2 כפיות מלח
6 מצקות רוטב עגבניות בסיסי לפיצה (מצ"ב)
75 גרם גבינה צהובה מגוררת
75 גרם גבינת פרמזן מגוררת
125 גרם גבינת מוצרלה מגוררת/מפוררת
50 גרם גבינת רוקפור מפוררת
תוספות לפי טעם אישי
אופן ההכנה
מערבבים את הקמח הלבן עם כף מים, השמרים והסוכר ומשאירים לתסוס כחצי שעה עד 40 דקות. מוסיפים את שאר סוגי הקמח, מלח ומים כפי שנספג בפנים (ככוס). לשים לבצק חלק ואחיד. משאירים להתפחה (מכוסה במגבת) במשך כשעה עד שעה וחצי. מחלקים את הבצק לארבעה כדורים. מרדדים כל כדור בצק על משטח מקומח לבסיס לפיצה. מעבירים לתבנית אפייה. יוצקים מעל ½1 מצקות רוטב עגבניות בסיסי לפיצה ומשטחים.
מערבבים את כל סוגי הגבינות ביחד. מפזרים מעל את הגבינות בכמות לא גדולה מדי ולא מעטה מדי. מוסיפים את התוספות הרצויות לפיצה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-225 מעלות למשך 7 דקות. מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון