הוראות הכנה
מרכיבים
10 דבלים
10 תמרים יבשים
10 משמשים מיבשים
חבילת פרומעז
1/2 חבילת גבינת שמנת (עיזים)
2 כפות שומשום
כף קצח (לא הכרחי)
מעט ברנדי
אופן ההכנה
1. מגלענים את התמרים והמשמשים, מורידים את העוק. של התאנה ויוצרים כיס.
2. מערבבים את הגבינות עם השומשום והקצח.
3. ממלאים את הפירות בגבינות ומסדרים בתבנית.
4. יוצקים מעל הפירות הממולאים את הברנדי
5. מכניסים לתנור מחומם לחום בינוני-גבוה לכ15 דק', עד שמשחים מעט
מגישים חם
מגיש:
מקור: ידע אישי
שתף את המתכון