הוראות הכנה
מרכיבים
ח"ב פתיתים .
6 יחידות של פטריות טריות.
שלושה גזרים .
גמבה 1-וחצי יחידות (אפשר- במבחר גוונים)
שליש כוס שמן זית .
כף אבקת מרק פטריות .
כף גדושה שומשום.פלפל שחור .
גי'נג'ר.
צ'ילי גרוס (או חצי צ'ילי טרי קצוץ דק) .
2כפות סוייה .חצי צרור של בצל ירוק
כוס עלי כוסברה קצוצים.חצי קוביית סוייה טבעית .
אופן ההכנה
לחתוך את כל הירקות לרצועות ולהקפיץ כמו באוכל סיני ובסוף גם את השומשום להשאיר בצד. את התבלינים +2 כפות שמן לערבב היטב עם רוטב סוייה וקוביות של הסוייה החתוכות להשרות בקערה ל10- דקות. בסיר רחב לשים מעט שמן לטגן קלות את הפתיתים לשים 4-וחצי כוסות מים רותחים אבקת מרק ומעט מלח ולבשל 5-7 דקות .בינתיים לצלות על מחבט פסים את הסוייה שהשרנו עד לגוון צלוי .לתוך קערת הגשה לשים את כל הירקות המוקפצים .להוסיף מעל את רוטב השריה של הסוייה ולערבב . הפתיתים להגיש בפלטה ומעל לפזר את הירקות המוקפצים וקוביות סוייה השומשום ועלי הכוסברה. בהצלחה ובתאבון titi
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון