חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מולים ברוטב סויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עדיף להשתמש במולים ירוקים, הם גדולים ובשרניים יותר. ניתן להשיג חבילה של 1 ק"ג של חצאי מולים
מולים ברוטב סויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עדיף להשתמש במולים ירוקים, הם גדולים ובשרניים יותר. ניתן להשיג חבילה של 1 ק"ג של חצאי מולים
הוראות הכנה
מרכיבים
מולים 1 ק"ג
בצל 1 קצוץ
ציר עוף/דגים
1/2-1/3 כוס יין לבן
1/2 כף רוטב צדפות
4 כפות רוטב סויה או לפי הטעם
ג'ינג'ר קצוץ
צ'ילי יבש לפי הטעם
3 שיני שום
שמן לטיגון
פטרוזיליה קצוצה
בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד ששקוף
מוסיפים את השום, ג'ינג'ר והצ'ילי ומטגנים דקה
מוסיפים את היין וציר ומצמצמים ל חצי הכמות.
מוסיפים רוטב צדפות ורוטב סויה מערבבים.
מכניסים את המולים ומכסים.
מבשלים על אש גדולה ומערבבים כל כמה דקות.
מורידים מהאש ומוסיפים את הפטרוזיליה והבצל הירוק.
מגישים עם אורז לבן
בתאבון
מגיש: lionceau
מקור: עצמי
שתף את המתכון