הוראות הכנה
מרכיבים
מולים 1 ק"ג
בצל 1 קצוץ
ציר עוף/דגים
1/2-1/3 כוס יין לבן
1/2 כף רוטב צדפות
4 כפות רוטב סויה או לפי הטעם
ג'ינג'ר קצוץ
צ'ילי יבש לפי הטעם
3 שיני שום
שמן לטיגון
פטרוזיליה קצוצה
בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד ששקוף
מוסיפים את השום, ג'ינג'ר והצ'ילי ומטגנים דקה
מוסיפים את היין וציר ומצמצמים ל חצי הכמות.
מוסיפים רוטב צדפות ורוטב סויה מערבבים.
מכניסים את המולים ומכסים.
מבשלים על אש גדולה ומערבבים כל כמה דקות.
מורידים מהאש ומוסיפים את הפטרוזיליה והבצל הירוק.
מגישים עם אורז לבן
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון