הוראות הכנה
מרכיבים
שני גזעים ותפרחות של ברוקולי גדול, הגבעול קלוף ופרוס, התפרחות מפורקות.
שמן זית לטיגון
1. ראש שום קלוף ופרוס
יין לבן (כ-100 מ"ל)
פטרוזילה מסולסלת קצוצה להגשה,
עלי טימין (קורנית), עלי בזיליקום קרועים, מעט צ'ילי גרוס לתיבול.
500 גר' פסטה.
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה, במקביל מאדים את הברוקולי.
מאדים את השום בשמן זית על אש נמוכה ומוסיפים את הברוקולי.
מוסיפים מלח,פלפל לבן ואת עשבי התבלין ומגבירים מעט את האש.
מוסיפים יין לבן ומצמצמים.
מוסיפים את הפסטה המבושלית ומקפיצים על אש גבוהה.
להגשה:
מפזרים את הפטרוזיליה המסולסלת הקצוצה ואת הפרמזן.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון