חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה קלילה עם ברוקולי טרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני הכתי את המנה עם פסטה מסוג "קסטלנה" אך אפשר כל פסטה טובה שהולכת עם ירקות.
פסטה קלילה עם ברוקולי טרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני הכתי את המנה עם פסטה מסוג "קסטלנה" אך אפשר כל פסטה טובה שהולכת עם ירקות.
הוראות הכנה
מרכיבים
שני גזעים ותפרחות של ברוקולי גדול, הגבעול קלוף ופרוס, התפרחות מפורקות.
שמן זית לטיגון
1. ראש שום קלוף ופרוס
יין לבן (כ-100 מ"ל)
פטרוזילה מסולסלת קצוצה להגשה,
עלי טימין (קורנית), עלי בזיליקום קרועים, מעט צ'ילי גרוס לתיבול.
500 גר' פסטה.
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה, במקביל מאדים את הברוקולי.
מאדים את השום בשמן זית על אש נמוכה ומוסיפים את הברוקולי.
מוסיפים מלח,פלפל לבן ואת עשבי התבלין ומגבירים מעט את האש.
מוסיפים יין לבן ומצמצמים.
מוסיפים את הפסטה המבושלית ומקפיצים על אש גבוהה.
להגשה:
מפזרים את הפטרוזיליה המסולסלת הקצוצה ואת הפרמזן.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון