הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם קלמרי טרי (אפשר גם קפוא)
חבילת מרגרינה בתעם חמאה (200 גרם)
5 קופסאות שמנת לבישול (עדיף השף הלבן)
ראש שום טרי
אבקת מרק עוף כף שטוחה
פלפל אנגלי גרוס (לפי הטעם)
אופן ההכנה
מוזגים את השמנת לסיר טפלון ומרתיחים לאחר הרטיחה ממניחים את האש ומוסיפים את המרגרינה לאחר שהמרגרינה נמסה מוסיפים את הקלמרי מרק העוף וקוטשים את השום הטרי לסיר (ראש שלם) מוסיפים את הפלפל האנגלי מכסים את הסיר ומבשליים למשך 20 דקות
והנה זה מוכן
מגיש:
מקור: בית
שתף את המתכון