הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג לימונים
1 ק"ג סוכר
1.5 כוס מים
1-2 תפוחי עץ (מוסיף פקטין )
אופן ההכנה
1.לשטוף היטב את הלימונים, לחצות, להוציא את החרצנים
2.לחתוך לרצועות דקות , כנ"ל ביחסלתפוחי העץ
3.להכניס את הכל לפיירקס או לסיר מיקרו ולבשל בעוצמה גבוהה
במשך 20 דקות ללא כיסוי, להוציא ולערבב
4.עתה נוסיף כל פעם 5 דקות לעבודת המיקרו ולערבב
5.הריבה מוכנה כאשר הרוטב מסמיך למירקם של דבש כבד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון