הוראות הכנה
מרכיבים
½ כרוב פרוס לפרוסות דקיקות
חופן גרעיני חמנייה
חופן צנוברים
חופן שקדים לבנים פרוסים
חופן שומשום
שמן זית
2 כפות חומץ
1 כפית מלח
שמן שומשום
אופן ההכנה
מניחים את הכרוב בקערה עם החומץ והמלח ומערבבים. במחבת מחממים כפית שמן זית וחצי כפית שמן שומשום. קולים במחבת בשמן את הגרעינים, הצנוברים, השקדים ושומשום. כאשר מגבלים גוון חום בהיר מסירים מהאש. מעבירים את תכולת המחבת לקערה עם הכרוב. מערבבים היטב. מוסיפים כפית שמן שומשום ושב מערבבים. מצננים במקרר לפחות שעה לפני ההגשה.
מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון