הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות קמח
1/2 חב מרגרינה רכה
30ג"ר שמרים
קורט מלח
2 כפות סוכר
1 כף קוניאק
כמה טיפות וניל
קליפת לימון מגוררת מ1/2 לימון
11/2 כוסות חלב פושר
אופן ההכנה
ממיסים שמרים ב-1/4 כוס מים פושרים ושתי כפות סוכר. אחרי שזה תופח מוסיפים מרגרינה, קוניאק ווניל וחלב ובסוף קמח (אם דליל מדי מוסיפים עוד מעט קמח).
להכניס ל-10 דקות למקרר. ללוש מעט ולהכניס שנית למקרר.
אחרי כשעה לרדד לעלה בעובי של 1/2 אצבע לקרוץ עיגולים לשים ריבה ולכסות עם עיגול שני. להדק היטב ולהשאיר לתפוח 1/2 שעה בטמפרטורת החדר.
להדק שוב ולטגן בשמן עמוק וחם אך לא חם מאד. לפזר אבקת סוכר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון