הוראות הכנה
מרכיבים
3 קולרבי בינוניים קלופים וחתוכים לריבועים קטנים
5 אגסים קלופים וחתוכים לפרוסות
לרוטב:
פטרוליזיה
שמיר
שמן זית
לימון
מלח, פלפל לבן
אופן ההכנה
לשטח בתבנית מתאימה את קוביות הקולרבי, לפזר מעליהם מעט מלח גס ושמן זית
לאפות בתנור (180 מעלות) כ-8-9 דקות
להוציא מהתנור ולקרר
להוסיף פרוסות אגסים קלופים. כל אגס לחצות לשניים ולהוציא הליבה
לערבב את הרוטב ולהוסיף.
מגיש:
מקור: נירה שקד
שתף את המתכון