הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 גביע שמנת חמוצה
1 חב' קטנה קמח תופח
1 חב' מרגרינה
למלית:
שמן לטיגון
2 בצלים גדולים, חתוכים לקוביות קטנות
1 חבילה קוסמת מבושלת עד להפיכתה לרכה מאוד (דביקה משהו כמו באורז)
1 קופסא קטנה פטריות שמפיניון חתוכות, משומרות ומסוננות
1 כף אבקת מרק פטריות או עוף
1/4 כפית פלפל שחור גרוס עבה
50 גרם צנוברים קלויים על מחבת
להברשה חלמון טרוף ומעט שומשום
אופן ההכנה
1. מערבבים יחד את כל חומרי הבצק, ומשהים במקרר כשעה.
2. מחממים במחבת גדולה את השמן ומשחימים את הבצל מוסיפים את הפטריות,
אבקת המרק והתבלינים, מערבבים היטב ומאדים עוד 5 דקות. מצננים ומוסיפים
את הצנוברים.
3. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). מחלקים את הבצק לשלושה, ומרדדים
כל חלק על משטח מקומח למלבן. שמים בקצהו שליש מהמלית, מקפלים פנימה
את הקצוות ומגלגלים לגלילה.
4. מעבירים את הגלילות לתבנית משומנת, מושחים בביצה או בחלב ואופים כ-35
דקות עד שהגלילות יזהיבו.
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון