חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עלי פילו ממולאים בכוסמת פיקנטית - מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עלי פילו ממולאים בכוסמת פיקנטית - מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית כוסמת
1 חבילה עלי פילו או עלי סיגרים
2 בצלים קצוצים
1 גזר קצוץ דק
1/8 כפית צילי גרוס
קמצוץ ציפורן
מלח ופלפל
50 ג"ר מרגרינה מומסת או מעט שמן לרכוך עלה הפילו
אופן ההכנה
1.בסיר מניחים מעט שמן ומטגנים את הכוסמת (ניפתח כמו פופקורן)
2.ממשיכים לבשל לפי ההוראות
3.במקביל מטגנים בצל,קצוץ דק, בנדיבות עד לשקיפות ,ומוסיפים את התיבול
מנקזים את השמן היטב.
4.כשהכוסמת מוכנה,מוסיפה את הבצל המטוגן,ומערבבים.
5.מניחים בצד עד אשר יצטנן
6.פורסים בצק פילס מברישים עם מרגרינה או מעט שמן מניחים את
התערובת,לרוחב מגלגלים פעם ועוד קצת,סוגרים היטב את הצדדים,ומנקבים
בעזרת קיסם לאורך הגלילה מספר נקבים.
7.מורחת חלמון ביצה מהול במעט מים,לשיזוף.
8.בתבנית עם נייר אפיה מניחים את הגלילות ומכניסים לתנור שחומם מראש עד
הזהבה או השחמה קלה
תוספת, חמה וטעימה, ליד תבשיל בשרי.או מנה צמחונית עם סלט.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון