הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית כוסמת
1 חבילה עלי פילו או עלי סיגרים
2 בצלים קצוצים
1 גזר קצוץ דק
1/8 כפית צילי גרוס
קמצוץ ציפורן
מלח ופלפל
50 ג"ר מרגרינה מומסת או מעט שמן לרכוך עלה הפילו
אופן ההכנה
1.בסיר מניחים מעט שמן ומטגנים את הכוסמת (ניפתח כמו פופקורן)
2.ממשיכים לבשל לפי ההוראות
3.במקביל מטגנים בצל,קצוץ דק, בנדיבות עד לשקיפות ,ומוסיפים את התיבול
מנקזים את השמן היטב.
4.כשהכוסמת מוכנה,מוסיפה את הבצל המטוגן,ומערבבים.
5.מניחים בצד עד אשר יצטנן
6.פורסים בצק פילס מברישים עם מרגרינה או מעט שמן מניחים את
התערובת,לרוחב מגלגלים פעם ועוד קצת,סוגרים היטב את הצדדים,ומנקבים
בעזרת קיסם לאורך הגלילה מספר נקבים.
7.מורחת חלמון ביצה מהול במעט מים,לשיזוף.
8.בתבנית עם נייר אפיה מניחים את הגלילות ומכניסים לתנור שחומם מראש עד
הזהבה או השחמה קלה
תוספת, חמה וטעימה, ליד תבשיל בשרי.או מנה צמחונית עם סלט.
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון