הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
25 גרם מרגרינה
½ כוס גריסי פנינה
200 גרם פטריות קצוצות משומרות ומסוננות (ניתן להשתמש גם בפטריות טריות)
1 גזר קלוף וחתוך לקוביות
1 תפוח אדמה , קלוף וחתוך לקוביות
3 שיני שום קצוצות
1 כף קמח
1 כף פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 כף אבקת מרק פיטריות
8 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עם המרגרינה עד שיזהיב.
מוסיפים את הגריסים ובוחשים.
מוסיפים את הפטריות, הגזר, תפו"א והשום.
בוחשים ומוסיפים את הקמח.
בוחשים היטב ומוסיפים את הפטריוזיליה המלח הפלפל אבקת המרק והמים.
מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה נמרצת, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי. בוחשים מדי פעם .
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון