הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף פרוס (כמו שניצלים)
להכנת המרינדה
--------------
צרור כוסברה (כוס)
צרור פיטורזליה (כוס)
צרור בזיליקום (כוס)
כף מרק עוף
כף פרפריקה אדומה
כף כורכום
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
2 כפות שום כתוש
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה
הכנת המרדינה
קוצצים לקערה את העשבי טיבול
את השום והתבלינים משאירים את החזה עוף שיקבל את הטעם כמה שעות בקערה שסגורה בנילון נצמד במקרר (לא חובה)
נותנים לו סגירה במחבת מוצאים מסדרים במגש ולתנור רבע שעה בחום של 180 מעלות
כדי למרוח מהקערה את העשבי תיבול על החזה שטיגנו לפני שנכניס לתנור למראה עשיר וטעים
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון