הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כרוב לבן
1-2 גזר
3 כפות פטרסיליה קצוצה דק
1 בצל קצוץ דק(יש מכשיר ידני י,וצא קצוץ דק דק)
3 כפות שושום
6 כפות שמן
3 כפות לימון
1 כף שטוחה סוכר
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
חותכים את הכרוב לפרוסות דקות
מגרדים את הגזר בפומפיה מוסיפים לכרוב.
מטגנים את השושום במחבת מערבבים כל הזמן לישמור שלא ישרף עד שנעשה חום בהיר
מוסיפים לסלט.
מוסיפים את הבצל,שמן,לימון,סוכר,מלח,פלפל.
מערבבים היטב ,מכניסים למקרר ל1/2 שעה,מוציאים טועמים מתקנים טיבול.
יוצא מזה טעים חבל על הזמן
בתאבון!
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון