הוראות הכנה
מרכיבים
3 עלי פילס עגולים לסיגרים(נמכרים ברשתות השיווק)
50 ג"ר חמאה /או מחמאה
1 בננה
1כף אגוזי מלך כתושים
1.5כפות דבש או ריבת חלב או מוטלה
1/2שקית סוכר וניל
מעט קינמון לעיטור העלה
2 כדורי גלידת וניל (לא הכרחי)
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה (במיקרו) בחום החדר. מורחים היטב במברשת את עלי הפילס ומניחים את העיגולים שוב אחד על השני
מורחים 1/2 כף דבש או ריבת חלב על העלה העליון מפזרים את האגוזים מניחים את הבננה מגלגלים את העלה באופן מהודק סביב הבננה מורחים שוב בחמאה. מחממים תנור ל150 מעלות מכניסים לתנור ל 20 דקות או עד שמשחים היטב מכל צדדיו
להגשה לוקחים צלחת עמוקה מניחים באמצעיתה את מאפה הבננה ממיסים כף דבש או ריבת חלב ומזליפים סביב המאפה
הצעות הגשה
לוקחים 2 כדורי גלידת וניל ומניחים לצידו מעטרים את הגליל במעט סוכר וניל וקינמון ומעטרים במספר עלי נענע
(מאפה הבננה והדבש או ריבת החלב צריכים להיות חמים) מדהים טעים ויפה.
מגיש:
מקור: פיתוח אישי
שתף את המתכון