הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
סלסלת פטריות שמפיניון או פורטובלו.
10 בצלצלים.
10 שיני שום קלופות.
4 בטטות ארוכות ודקות חתוכות לחצי לאורך
חצי כוס רוטב גריל אוסם .
חצי כוס שמן זית.
4 גבעולים של רוזמרין טרי.
25 גרם חמאה או מחמאה.
חצי כוס יין אדום יבש.
חזה של עוף שלם נקי מגידים חתוך לרצועות 2X2 ס"מ.
.
אופן ההכנה
הכנה
להשרות את רצועות העוף ברוטב הגריל כשעה.
להשרות את הבטטות בשמן זית השום הבצלצלים הרוזמרין והפטריות כשעה בסיר נפרד.
לחמם מחבת ווק עם שמן הזית.לטגן את רצועות העוף כחצי דקה מכל צד.
לסדר בתבנית את הבטטות .לפזר את הבצלצלים והפטריות. לפזר מלח ופילפל שחור.
לסדר מעל את רצועות העוף.ולפזר את הרוזמרין לאחר ההפרדה של העלים מהגבעול.
להוסיף לווק את היין והחמאה לגרד את תחתית הווק עם כף עץ ולבשל כחמש דקות.
עם כף לפזר את את הרוטב מעל רצועות העוף.
לכסות עם נייר כסף את התבנית ולהכניס לתנור בחום של 200 מעלות ל 45 דקות.
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון