הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם חמאה
1 כוס אבקת סוכר
2 ביצים
3 חלמונים
0.75 כוס קמח תופח מאליו (3/4)
0.5 כוס קורנפלור
גרידה מלימון אחד
תבנית 30 ס"מ (מאורכת)
אופן ההכנה
מקציפים את החמאה ואבקת הסוכר ומוסיפים בהדרגה את הביצים והחלמונים.
מוסיפים את הקמח, הקורנפלור, וגרידת הלימון בעטיפה זהירה.
משמנים תבנית 30 ס"מ מאורכת, במרגרינה בשכבה עבה מאוד ומקמחים.
יוצקים את העיסה ואופים בתנור בחום של כ-200 מעלות (קשה) כ-40-30 דקות.
לאחר קירור קל, הופחים ומפזרים אבקת סוכר,
ובתיאבון!!!!!!!!!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון