הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה
1.5 כוסות סוכר
4 ביצים
3 חלמונים
1 כוס מיץ תפוזים טרי
קליפה מגורדת מתפוז אחד
2 כוסות קמח תופח מאליו
0.75 כוס קורנפלור (3/4)
2 תבניות באורך 25 ס"מ
אופן ההכנה
מקציפים את החמאה והסוכר ומוסיפים לאט את הביצים והחלמונים.
בערבוב זהיר בכף עץ מוסיפים את מיץ התפוזים, הקליפה המגורדת מהתפוז, ולבסוף את הקמח המנופה יחד עם הקורנפלור. מורחים במרגרינה 2 תבניות ומקמחים. ממלאים בעיסה המוכנה
ואופים בחום 180 מעלות (בינוני בערך) כ-30 דקות. מוציאים, תוך כדי היפוך, מקררים ומפזרים אבקת סוכר ובתיאבון!!!!!!!!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון