הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
2 גמבות אדומות חתוכות לרצועות
1 גמבה צהובה חתוכה לרצועות
2 גזרים חתוכים לרצועות
½ כרוב לבן בינוני חתוך לרצועות
1 חבילה ספגטי מבושלת לפי הוראות היצרן
½2 כפיות מלח
½1 כפיות פלפל לבן
2 כפיות קארי
מעט חלב קוקוס
½ כפית צ'ילי יבש חריף
60 מ"ל רוטב צ'ילי מתוק
60 מ"ל רוטב טריאקי
½3 כפיות שום כתוש
ענף בזיליקום טרי
שמן זית
אופן ההכנה
במחבת מחממים את שמן הזית. מטגנים את השום קלות. מוסיפים את העוף, המלח והפלפל הלבן ומקפיצים מספר שניות על אש גבוהה לקבלת גוון זהוב. מצרפים את כל הירקות ומטגנים מספר שניות ביחד. מוסיפים קארי, צ'ילי חריף, פלפל גרוס, רוטב טריאקי, צ'ילי מתוק וחלב קוקוס. מוסיפים את הספגטי לרוטב עם מספר עלי בזיליקום טרי. הופכים פעמיים ומגישים מייד.
מגיש:
מקור: שף יגאל שכימוב ממסעדת קןלינה
שתף את המתכון