הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בצל בינוני קצוץ
זר קטן של כוסברה קצוצה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל לבן
1 כפית זנגביל קצוץ
1 כפית כורכום
1 כפית ראס אל חנות
2 כפיות קינמון טחון
מספר חוטי זעפרן
½ כוס שמן זית
½ כוס שמן סויה
100 גרם מרגרינה
2 כוסות מים
100 גרם אגוזי מלך
300 גרם צימוקים שהושרו כשעה קודם במים פושרים
6 ראשי ורדים מיובשים
2 כפות דבש
1 כף סוכר
½1 ק"ג כתף טלה חתוך לקוביות
אופן ההכנה
מניחים באמצע הטאג'ין את הבשר. מעליו מניחים את הבצל והכוסברה וכל התבלינים. מניחים מעל את המרגרינה ויוצקים על הכל את השמן. מוסיפים מים עד לשפת הטאג'ין. מבשלים על אש בינונית-נמוכה למשך 3 שעות.
חצי שעה לפני ההגשה מוסיפים את האגוזים, הצימוקים, ראשי הוורדים, הדבש והסוכר ומבשלים עוד כחצי שעה.
מגיש:
מקור: שף אילן סיבוני ממסעדת דארנא
שתף את המתכון