הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם שוק כבש
200 גרם צוואר בקר
1 פלפל חריף קצוץ דק
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
חופן צנוברים
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
½1 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
מעט שמן זית לטיגון
1 חלבון ביצה
שמן לטיגון עמוק
בצק עלים מרודד דק מאד
אופן ההכנה
טוחנים את הבשרים ביחד. מטגנים בסיר, שחומם בו שמן הזית, את הבצל והפלפל החריף עד שמתקבל גוון זהוב. מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים על אש בינונית 10 עד 12 דקות. במחבת כבדה מחממים מעט שמן זית ומטגנים בה את הצנוברים עד שהם משנים צבע. מעבירים אותם אל סיר הבשר ומערבבים עם התבלינים. מניחים את הבשר בתוספת הצנוברים והתבלינים במסננת לקירור. לאחר הצינון לטמפרטורת החדר מגלגלים את הבשר בתוך בצק עלים (בגודל לא גדול) ומדביקים עם חלבון ביצה. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
מגיש:
מקור: שף אייל לוי ממסעדת אגאדיר בר בורגר
שתף את המתכון