הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב שעועית ירוקה שלמה קפואה.[עדיף עדינה].
4 שיני שום קצוצות
חב פטריות פורטבלו [אפשר גם שמפניון אבל פחות שווה]
3 כפות שמן זית
כפית שמן שומשום
מלח ומעט פלפל שחור גרוס טרי.
אופן ההכנה
מבשלים השעועית הירוקה 3 דקות במים רותחים עם מלח מסננים ורצוי גם לקרר במי קרח
במחבת גדול או ווק מקפיצים הפטריות הפרוסות בשמן זית ושום.
מוסיפים השעועית הירוקה ומקפיצים בערבוב .
מכבים האש , מטפטפים מעט שמן שומשום קלוי מלח ופלפל
קל וטעים מאוד
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון