הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 פלפלים ירוקים
4-5 פלפלים אדומים
3 פלפלים צהובים/כתומים
לרוטב:
חצי כוס שמן זית
2 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס גס
8 שיני שום פרוסות דק
אופן ההכנה
קולים על להבה ישירה את הפלפלים עד להשחמה.
אפשר להכניס לשקית נילון ולסגור(אחרי הקלייה) ולחכות שעה, זה מקל על הקילוף.
יוצקים שמן זית ומיץ לימון ומוסיפים מלח והפלפל השחור ופרוסות השום לתוך צינצנת ומערבבים היטב.
קולפים את הפילפלים, ושמים בקערה ויוצקים את הרוטב על הפלפלים מערבבים עד שכל הפלפלים מתכסים ברוטב.
משאירים את זה לפחות 18 שעות לספיגת הטעמים ושומרים במקרר
בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון