חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת מנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת מנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 יחידות מנגו, אפילו רצוי שיהיה רך מדי לאכילה
2 כוסות (280 גרם) קמח רגיל
כפית וחצי אבקת סודה לשתייה
1 כוס (200 גרם) סוכר לבן
1/2 כוס (100 גרם) סוכר חום בהיר (אם אין סוכר חום, תשימו כוס וחצי סוכר לבן)
1 כפית קינמון
3 ביצים
100 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה, רכה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס קוקוס
1/2 כוס אגוזים מכל סוג (לא חובה)
2 תבניות אינגליש קייק באורך 30 ס"מ
אופן ההכנה
1. קולפים את המנגו וחותכים לקוביות קטנות (איך קולפים מנגו? שתי שיטות: חותכים חריץ קטן בקליפה ומקלפים את הקליפה, או שחותכים ממנו כיפות ומוציאים את התוכן עם כף. חותכים גם את כל הפרי שמסביב לגרעין).
2. מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים את התבניות.
3. מקציפים במיקסר (או במיקסר יד) חמאה/מרגרינה ו-2 סוגי סוכר, עד שמתקבלת קציפה בהירה ואוורירית. מוסיפים בהדרגה תוך הקצפה, את הביצים (אחת-אחת), שמן, קוקוס, קינמון, אבקת סודה לשתייה ולבסוף קמח ומנגו. מקציפים רק עד שהתערובת אחידה. אם רוצים, מוסיפים אגוזים ומערבבים קצרות.
4. מחלקים את התערובת בין התבניות. מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות, או עד שהעוגות שחומות ויציבות למגע, וקיסם הננעץ בהן יוצא יבש. מצננים לחלוטין (העוגות מתפרקות כשהן חמות).
5. בתיאבון!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור: סמדר ולטר
שתף את המתכון