חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג מרוקאי עם זיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דגים בטעם מיוחד שאי אפשר לוותר עליהם כל שבת
דג מרוקאי עם זיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דגים בטעם מיוחד שאי אפשר לוותר עליהם כל שבת
הוראות הכנה
מרכיבים
מושט חתוך לפרוסות לפי הצורך
קופסא זיתים מבוקעים(כדאי לגלען)
3 עגבניות בשלות -בינוניות
1 גמבה אדומה
כ- 15 שיני שום
כוסברה
43 כוס שמן
מלח
2 כפות מרק עוף
2 כפות גדושות פפריקה
פפריקה חריפה (לא חובה)
אופן ההכנה
שמים מעט שמן בסיר רחב.
פורסים את העגבניות לפרוסות והגמבה לרצועות ומסדרים בתחתית הסיר.
מגלענים את הזיתים ומסדרים מעל העגבניות.
מסדרים את הדגים וקוצצים מעל את הכוסברה.
ומבשלים על אש נמוכה כ- עשר דקות.
מערבבים בקערה את כל התבלינים והשמן ושופכים על הדגים.
מכסים במים עד לדגים ומבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך.
מגיש: shlomit
מקור:
שתף את המתכון