הוראות הכנה
מרכיבים
מושט חתוך לפרוסות לפי הצורך
קופסא זיתים מבוקעים(כדאי לגלען)
3 עגבניות בשלות -בינוניות
1 גמבה אדומה
כ- 15 שיני שום
כוסברה
43 כוס שמן
מלח
2 כפות מרק עוף
2 כפות גדושות פפריקה
פפריקה חריפה (לא חובה)
אופן ההכנה
שמים מעט שמן בסיר רחב.
פורסים את העגבניות לפרוסות והגמבה לרצועות ומסדרים בתחתית הסיר.
מגלענים את הזיתים ומסדרים מעל העגבניות.
מסדרים את הדגים וקוצצים מעל את הכוסברה.
ומבשלים על אש נמוכה כ- עשר דקות.
מערבבים בקערה את כל התבלינים והשמן ושופכים על הדגים.
מכסים במים עד לדגים ומבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון