הוראות הכנה
מרכיבים
8 מדליוני מרלוזה טרייה במשקל 100 גרם כל אחד
3 כפות שמן זית
1 גזר חתוך לרצועות דקיקות
1 קישוא חתוך לרצועות דקיקות
1 כרישה חתוכה לרצועות
1 עגבנייה קלופה וחתוכה לקוביות
2 כפות חומץ שרי
2 כפות חמאה
1 פטריית כמהין שחורה קלופה ופרוסה דק
מלח ופלפל
צנוברים
אופן ההכנה
מייבשים את הדג, מתבלים במלח ופלפל ומשהים בצד לחמש דקות. מחממים את השמן במחבת גדולה ורחבה ומטגנים את הדג על אש נמוכה מאד כחמש דקות מכל צד. מוציאים את הדג מהמחבת ושומרים במקום חם. מקפיצים את הירקות קלות בשמן עם מיצי הדש במשך מספר דקות. מזגגים עם חומץ. במחבת קטנה אחרת ממיסים את החמאה ומטגנים קלות את פרוסות הכמהין. מסדרים את הדג בצלחות הגשה אישיות עם הירקות והכמהין. מקשטים בצנוברים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון