הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג שעועית ירוקה מנוקה מקצוות וחוטי הידדרה או חבילה שעועית ירוקה סנפרוסט
4 שיני שום כתושות
1 כף שמן זית
2 כפות רוטב סויה
4 כפות רוטב צילי מתוק
מלח
1/3 כפית פלפל שחור טחון
4 כפות בוטנים קלויים וטחונים גס.
אופן ההכנה
1.לבשל את השעועית במים רותחים 5 דקות
2.להוציא למסננת ולקרר במי קרח או מים קרים
3.לחמם היטב סיר רחב או ווק
4.לשפוך פנימה שמן ושום
5.להוסיף את השעועית ולהקפיץ כחמש דקות נוספות.
6.להוסיף את שאר התבלינים ולהקפיץ 3 דקות
7.להוסיף את הבוטנים להקפיץ עוד דקה, להוריד מהאש.
מגיש:
מקור: אלונה צילום CooknBake
שתף את המתכון