הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ראש שום
2 כפות חמאה
2 גמבה אדומה חתוך לרצועות
קופסאה פטריות שמפיניון טריות חתוך לרבעים
1 מיכל שמנת מתוקה 32%
חצי כוס חלב 3%
חצי כוס גבינת פרמזן מאיכות טובה
רבע כוס בזיליקום טרי קצוץ ביד
כפית אבקת מרק עוף
כף שטוחה אגוז מוסקט
קורט פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
קוצצים את השום ומטגנים בחמאה חצי טיגון, מוסיפים את הגמבה ומטגנים על אש גבוהה עד שתתרכך,מוסיפים את הפטריות להקפצה של דקה שתיים ומוסיפים את השמנת על אש גבוהה עד להרתחה ומורידים את האש לחום נמוך.
כשהשמנת מקבלת מרקם סמיך מוסיפים את החלב ומרתיחים שוב עד לקבלת מרקם סמיך.
מוסיפים את הפרמזן תוך כדי ערבוב עד שנבלע ואין גושים מוסיפים בזיליקום מטבלים באבקת מרק עוף אגוז מוסקט ופלפל שחור מלח לפי הטעם ערבוב קצר ולהוריד מהאש
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון