חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי ברוטב בטטות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספגטי ברוטב בטטות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 בטטות
2 שמנת מתוקה
חבילת ספגטי (לא חייבים להשתמש בכולה, לפי הטעם.....)
3 תיבוליות (העדיפות שלי היא 2 של בזיליקום ואחת של שום)
שום כתוש לפי הטעם
אופן ההכנה
מבשלים את הספגטי (לפי הטעם), לאחר מכן מסננים את כל המים החוצה.
מקלפים את הבטטות ומבשלים אותן עד שיהיו רכות.
בנפרד מבשלים את השמנת המתוקה, מוסיפים פנימה את התיבוליות והשום וממיסים טוב את התיבוליות, לאחר מכן (כשהרוטב ברתיחה) מוסיפים את הבטטות לרוטב ומועכים אותם יחד כמו פירה דליל מבטטות, ואז שופכים את הרוטב על הספגטי (מומלץ לבשל יחד ל2 דקות).
בתיאבון
מגיש: shragakits
מקור:
שתף את המתכון