חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בירת ג'ינג'ר (זנגביל)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בירת ג'ינג'ר (זנגביל)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 ליטרים של מים
500 זנגביל טרי קלוף
1 קליפת לימון מיובשת
1 קליפת תפוז מיובשת
750 גרם סוכר
6 נעצי ציפורן
1 כפית קינמון
אופן ההכנה
מרתיחים את המים. כותשים את הזנגביל בעזרת עלי ומכתש עד שנמעך כולו אך עדיין לא הפך לממרח. מוסיפים את הזנגביל הכתוש למים הרותחים, מנמיכים את האש למינימום האפשרי ומבשלים כחצי שעה. מוסיפים את קליפת התפוז, קליפת הלימון והסוכר, מערבבים, מכסים ומניחים לתערובת להתקרר. מוסיפים את נעצי הציפורן ואת הקינמון ומערבבים. מעבירים לקערה ומכסים למשך יומיים בטמפרטורת החדר. מסננים. מעבירים לבקבוקים ומכניסים למקרר.
מגישים קר בלבד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון