חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ברבוניות בלימון ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ברבוניות בלימון ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
¾ ק"ג פילטים של ברבוניות
6 כפיות חמאה מומסת
4 כפיות מיץ לימון סחוט טרי
2 שיני שום קצוצות דק
¼ כוס פטרוזיליה קצוצה דק
250 גרם מיונז
125 גרם פרמזן מגוררת
½ כוס פלפלים קצוצים ירוקים ואדומים
אופן ההכנה
מזליפים על החלק החשוף של הפילטים מחצית מכמות החמאה ומחצית מכמות מיץ הלימון. מניחים על מחבת חמה עם צד העור כלפי מטה כחמש דקות. בקערה נפרדת מערבבים את שארית החמאה, שארית מיץ הלימון, השום והמיונז. מורחים את התערובת על הדג. מפזרים מעל את הפרמזן. מוציאים ומגישים אחרי שהפרמזן נמסה מעט.
מגישים חם עם קישוט של הפלפלים הצבעוניים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון