הוראות הכנה
מרכיבים
30 גרם חמאה
6 חזות עוף ללא עור ועצמות
2 שיני שום קצוצות דק
½ כפית כורכום
½1 כפות מדרס קארי
1 כף זנגביל טרי קצוץ דק ומעוך
½ כף קמח
2 כוסות ציר עוף
1 עלה דפנה
½ כפית מלח
½ כפית גרגרי פלפל שחור
¼ כפית פלפל צ'ילי קצוץ דק מאד
3 כפות יוגורט
אופן ההכנה
ממיסים מחצית מהחמאה במחבת עמוקה ומטגנים את חזות העוף עד להזהבה משני הצדדים. מוסיפים את השום, הכורכום, הקארי והזנגביל ומערבבים. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. ממיסים את יתרת החמאה באותה מחבת ומוסיפים את הקמח ליצירת מעין רביכה. מוסיפים את ציר העוף בהדרגה תוך כדי ערבוב ומבשלים ליצירת רוטב סמיך. מוסיפים את עלה הדפנה וגרגרי הפלפל השחור. מחזירים את העוף למחבת ומפזרים מעל את הצ'ילי. מכסים ומבשלים כעשר דקות עד שהעוף מוכן. דקה לפני ההסרה מהאש מוסיפים את היוגורט פנימה ומערבבים.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון