הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס שעועית שחורה (שימורים)
125 גרם פאפאיה נקייה מגרעינים וחתוכה לקוביות
125 גרם מנגו קלוף וחתוך לקוביות
2 כפות גמבה חתוכה לקוביות
2 כפות פלפל ירוק חתוך לקוביות
2 כפות פלפל צהוב חתוך לקוביות
¼ כפית פלפל צ'ילי קצוץ דק מאד
2 כפות מיץ ליים טרי
2 כפות שמן צמחי
1 כף צימוקים
2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
1 כף שקדים קצוצים
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מערבבים את השעועית עם כל סוגי הפלפלים (כולל הצ'ילי), הפאפאיה והמנגו בקערת סלט גדולה. בנפרד מערבבים את השמן עם מיץ הליים ויוצקים על הסלט בקערה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. מפזרים מעל הכל את הפטרוזיליה, הצימוקים והשקדים.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון