הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם בסקוויטים מפוררים
רבע כפית אגוז מוסקט
2 כפות סוכר חום
2.5 כפות חמאה מומסת
4 ביצים מופרדות
חצי כוס מיץ ליים טרי
1 קופסא חלב מרוכז (כ-250 מ"ל)
80 גרם סוכר לבן
אופן ההכנה
מערבבים את הביסקוויטים עם אגוז המוסקט, הסוכר החום והחמאה המומסת. מהדקים את התערובת לתחתית של תבנית פאי בקוטר 20 ס"מ. מכניסים למקרר. טורפים את החלמונים עד לקבלת סמיכות קלה. באיטיות טורפים פנימה את מיץ הליים ולאחריו את החלב המרוכז. יוצקים את התערובת לתבנית הפאי.
טורפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב. מזליפים את הקצף על הפאי. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות או עד שהמרנג מקבל גוון זהוב שחום. מצננים.
מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון