חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה חצילים קאריבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה חצילים קאריבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 חצילים בינוניים חתוכים לקוביות ומומלחים מעט
2 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
2 שיני שום קצוצות דק
6 עגבניות קלופות וחתוכות לרבעים
3 פלפלים ירוקים נקיים מגרעינים וקצוצים דק
3 פלפלים אדומים נקיים מגרעינים וקצוצים דק
½ פלפל צ'ילי קצוץ דק
1 גבעול סלרי קצוץ דק
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
2 כפות שמן זית
1 כף רסק עגבניות
½ כוס מים
קורט אורגנו
קורט טימין
¼ כפית מלח
קורט פלפל שחור
1 כף רום
60 גרם עירוב של גבינת צ'דר מגוררת וגבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
מניחים את החצילים בתבנית אפייה. מטגנים בשמן הזית את הבצלים, השום, העגבניות, הפלפלים והסלרי כחמש דקות. מוסיפים את יתרת המרכיבים (למעט הרום והגבינות). מבשלים עד לקבלת רוטב סמיך. מוסיפים את הרום, מערבבים ומסירים מהאש. יוצקים את הרוטב על החצילים ומפזרים מעל את הגבינות המגוררות. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך כעשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון