הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז
½ כוס סלק מבושל מגורר
½ בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
½ כפית כמון
1 כפית מלח
½1 כפות שמן זית
½1 כוסות מים
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר. מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את הכמון ומטגנים ביחד דקה או שתיים. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה של הבצל. מוסיפים את האורז ומערבבים כשתי דקות. מוסיפים את הסלק ומערבבים. מוסיפים את המים והמלח ומערבבים. מכסים את הסיר. לאחר רתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כעשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון