הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם חמאה
1 בצל קצוץ דק
½ פלפל צ'ילי קצוץ דק
1 גבעול טימין
125 גרם עדשים צהובות מושרות לילה
½1 ליטר מים
1 כפית מלח
1 כפית כמון מעורב עם בהרט
2 כוסות אורז
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה בסיר עמוק. מוסיפים את הבצל, הצ'ילי והטימין. מבשלים ביחד עד להתרככות הבצל. מוסיפים את העדשים ומערבבים. מוסיפים את המים, המלח והכמון עם הבהרט. מרתיחים עד שהעדשים מתרככות. מוסיפים את האורז ומבשלים עד שכל המים מתאדים.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון