חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי עוף ותפוחי אדמה בנוסח תימני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני שמאוד אוהבת אוכל תימני מצאתי מאכל תימני שאפשר ללקק אחריו את האצבעות בלי הפסקה! brמאכל שיתאים מאוד לארוחות משפחתיות וארוחות גדולות עם אורחים. br brאם תמיד רציתם שהניחוח של אוכל טעים מאוד שמתבשל יבוא הפעם מהבית שלכם ולא של השכנים- המתכון הזה בוודאי יתאים לכם! brגם מריח טוב וגם- טעים!
צלי עוף ותפוחי אדמה בנוסח תימני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני שמאוד אוהבת אוכל תימני מצאתי מאכל תימני שאפשר ללקק אחריו את האצבעות בלי הפסקה! brמאכל שיתאים מאוד לארוחות משפחתיות וארוחות גדולות עם אורחים. br brאם תמיד רציתם שהניחוח של אוכל טעים מאוד שמתבשל יבוא הפעם מהבית שלכם ולא של השכנים- המתכון הזה בוודאי יתאים לכם! brגם מריח טוב וגם- טעים!
הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 כוס שמן
2 בצלים גדולים קצוצים דק
1 עוף מחולק לרבעים- אפשר גם לשים שוקיים בנוסף
6 שיני שום כתושות
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
2 כפיות חוויאג' למרק
מלח ופלפל לפי הטעם
1 כוס מרק עוף צח
4-5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
אופן ההכנה
1. מחממים בסיר כבד את השמן ומזהיבים את הבצלים. מוסיפים את העוף ומזהיבים היטב משני הצדדים.
2. מוסיפים לסיר את השום, התבלינים, אבקת המרק (חוויאג' למרק) והמרק הצח ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש קטנה חצי שעה.
3. מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים. מכסים ומבשלים כשעה, עד שהעוף רך והרוטב סמיך ובעת הבישול מוסיפים מרק לפי הצורך. טועמים ומשפרים טיבול.
**מומלץ להגיש עם אורז לבן.
מגיש: D.S.K
מקור: ברגע האחרון/בני סיידא
שתף את המתכון