הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פסטה בצורה שאתם אוהבים
2 שיני שום כתושות
1 בצל בינוני/גדול קצוץ
פפריקה אדומה מתוקה לפי הטעם- רצוי כ-2 כפות או יותר
מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם
1 עגבניה (אפשר גם לא קלופה וגם כן) קצוצה
1 קופסה רסק עגבניות
אורגנו
שמן זית
כ-8 פטריות חתוכות איך שאתם אוהבים
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והשום בשמן זית עד שיזהיבו.
מוסיפים את העגבניה, והפטריות ומערבבים. מוסיפים פפריקה, מלח, פלפל שחור, אורגנו ומערבבים.
מוסיפים רסק עגבניות ומעט מים ומערבבים. ניתן להוסיף עוד מים לפי הצורך.
מבשלים על אש קטנה עם מכסה כ- 5 דקות ומכבים את האש.
בסיר נפרד מכינים את הפסטה.
להגשה- שמים בצלחת מנה אישית של פסטה ומעליה יוצקים את הרוטב.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: דורין סיקרון
שתף את המתכון