חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבת ענבים ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריבת ענבים עם אגוזים מדהים
ריבת ענבים ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריבת ענבים עם אגוזים מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג ענבים ירוקים ללא גרעינים
1/2 ק"ג ענבים אדומים ללא גרעינים
800 ג"ר סוכר
מיץ משני לימונים
1 מקל קינמון
3 שקיקי סוכר וניל
100 גר' צנוברים
100 גר' אגוזי פקאן
50 גרם קוניאק (לא חובה)
צנצנות מעוקרות שנסגרות הרמטית
אופן ההכנה
א. - לריבה
מרסקים במעבד מזון 500 גר' ענבים ירוקים ו-500 גר' ענבים אדומים.
ב.- לקונפיטורה לא צריך למחוץ או להפוך למחית יש להוסיף 1/2 כוס מים
1.מניחים בסיר את המחית, או את הענבים השלמים המים, סוכר, מיץ לימון ומקל הקינמון
והסוכר וניל. מרתיחים על אש בינונית תוך כדי בחישה כ-15 דקות. כאשר התערובת
רותחת, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים כשעתיים.
2.קולים במחבת את הצנוברים והפקאנים כ-4 דקות ומניחים לקירור. לאחר שהריבה
התקררה, מוסיפים קוניאק, צנוברים ופקאנים. יוצקים את הריבה לצנצנת זכוכית סטרילית
ושומרים במקרר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: עצמי
שתף את המתכון