הוראות הכנה
מרכיבים
3 כרעי עוף מחולקים לשניים
100 גרם בשר בקר (פלדה) טחון טרי
2 כפות סלק מבושל מגורר
¼ בצל קצוץ
¾ בצל פרוס דק
1 כפית 'ראס אל חנות'
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
200 גרם פטריות שמפיניון טריות וקטנות
2 כפות שמן זית
½ פלפל צ'ילי קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
1 כוס יין לבן יבש
½ כוס מים
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הבשר הטחון עם הסלק, התבלין 'ראס אל חנות', הבצל הקצוץ, הצ'ילי הקצוץ, מחצית מכמות המלח ומחצית מכמות השום הקצוץ. חורצים כיסים בשוקי העוף ובירכיים. ממלאים את הכיסים בתערובת הבשר והסלק.
מחממים את השמן בסיר רחב. מטגנים את הבצל הפרוס והשום הנותר עד להזהבה קלה. מניחים את העוף בסיר עם צד העור כלפי מטה. מוסיפים את הפטריות. אחרי כחמש דקות טיגון מוסיפים את היין הלבן, יתרת המלח, הפלפל השחור והמים ומביים לרתיחה, מנמיכים את האש, הופכים את העוף, מכסים ומבשלים כך כחצי שעה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון