חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ממולא בבקר וסלק מבושל ביין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ממולא בבקר וסלק מבושל ביין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כרעי עוף מחולקים לשניים
100 גרם בשר בקר (פלדה) טחון טרי
2 כפות סלק מבושל מגורר
¼ בצל קצוץ
¾ בצל פרוס דק
1 כפית 'ראס אל חנות'
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
200 גרם פטריות שמפיניון טריות וקטנות
2 כפות שמן זית
½ פלפל צ'ילי קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
1 כוס יין לבן יבש
½ כוס מים
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הבשר הטחון עם הסלק, התבלין 'ראס אל חנות', הבצל הקצוץ, הצ'ילי הקצוץ, מחצית מכמות המלח ומחצית מכמות השום הקצוץ. חורצים כיסים בשוקי העוף ובירכיים. ממלאים את הכיסים בתערובת הבשר והסלק.
מחממים את השמן בסיר רחב. מטגנים את הבצל הפרוס והשום הנותר עד להזהבה קלה. מניחים את העוף בסיר עם צד העור כלפי מטה. מוסיפים את הפטריות. אחרי כחמש דקות טיגון מוסיפים את היין הלבן, יתרת המלח, הפלפל השחור והמים ומביים לרתיחה, מנמיכים את האש, הופכים את העוף, מכסים ומבשלים כך כחצי שעה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון