הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף חמאה
1 ק"ג חצילים קלופים ופרוסים דק לאורך
¼ ק"ג בצלים קלופים וקצוצים דק
½ כפית פלפל צ'ילי קצוץ דק מאד
¼1 כפיות מלח
קורט פלפל שחור
½2 כוסות קרם קוקוס
אופן ההכנה
מניחים מחצית מכמות החצילים בתבנית אפייה משומנת היטב בחמאה. מפזרים מעל מחצית מכמות הבצל. מכסים ביתרת החצילים ומפזרים מעל את יתרת הבצל. מפזרים מעל את הצ'ילי, המלח והפלפל השחור. יוצקים את קרם הקוקוס על הכל. מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך 45 דקות. מסירים את רדיד האלומיניום ומשחימים כחמש עד עשר דקות.
מגישים חם או קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון